Kabak Mücveri

Kabak Mücveri Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet kabak
  • 3 adet yumurta
  • Yarım su bardağı un
  • Yarım demet maydanoz
  • Tuz
  • Tozbiber
  • Pulbiber

Kabak Mücveri Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak kabaklarımızın kabuğunu soyarak rendeleyelim.
  2. Daha sonra maydanozu doğrayalım.
  3. Karıştırma kabımıza yumurta, un, pulbiber tozbiber, tuzu alalım güzelce çırpalım.
  4. Üzerine doğradığımız maydanozu ekleyelim.
  5. Rendelediğimiz kabakların suyunu elimizle sıkıp karışıma ekleyip kasıkla güzelce karıştıralım.
  6. Kızdırdığımız yağlı tavaya harcımızdan birer kaşık koyarak mücverlerimizi artlı önlü kızartalım.
  7. Güzelce kızaran mücverlerimizi servis tabağımıza alalım servis edelim. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.

Kabak Mücveri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kara Dut Reçeli
Cici Papa (Yumurtalı Ekmek)
Bebek Pankek
Ek Gıda Dönemi Siyah Mercimek Yemeği
Tahinli Kurabiye
Bülbül Yuvası Tatlısı (Videolu)
Hdabla | © 2025 |