Keten Tohumu İle Tatlı

Keten Tohumu İle Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı keten tohumu (öğütülmüş)
  • Yarım su bardağı su
  • İsteğe nazaran tarçın
  • Gün yahut kayısı kurusu (2 adet)

Üzeri için;

  • Hindistan cevizi
  • Fıstık ezmesi
  • Donmuş meyve

Keten Tohumu İle Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Küçük tavamıza, tenceremize materyallerimizi alıp, kaynayana kadar karıştırıyoruz.
  2. Biraz soğumasını bekleyip, kasemize alıyoruz.
  3. Üzerini süsleyip, afiyet ile tüketiyoruz 💞.

Keten Tohumu İle Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çıtır Kaplamalı Tavuk Yapımı
Kakaolu Nemli Kek
Patlıcan İçi Mezesi
Ezber Bozan Mozaik Pasta
Sebzeli Et Yemeği
Zeytinyağlı Enginar
Hdabla | © 2025 |