Havuçlu Karnabahar Yemeği

Havuçlu Karnabahar Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet havuç
  • 1 karnabaharın dörtte birini kullandım
  • 2 patates
  • 1 soğan
  • 4 diş sarımsak
  • 5 su bardağı kaynamış su
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Kırmızı biber (siz kendi damak isminize nazaran ölçüsünü ayarlayabilirsiniz)

Havuçlu Karnabahar Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle havuçlar güzelce yıkayıp kabuğunu soydum, görseldeki gb dilimledim.
  2. Daha sonra patatesler yıkadım soydum ve dilimledim.
  3. Karnabahar ları da çok küçük yapmadan birbirinden ayırdım yıkadım.
  4. Soğan ve sarımsağı doğrayıp yağın içinde kavurdum.
  5. Salçası ve baharatlarını da koyun karıştırdım sırasıyla patates havuç ve karnabaharları da koyup üzerine sıcak suyu döktüm kapağını da kapatıp kısık ateşte pişirmeye bıraktım.
  6. Dilerseniz siz içerisine kıymada koyabilirsiniz yaparken.

Afiyet olsun ❤️

Havuçlu Karnabahar Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kolay Şerbetli Tatlı
Elmalı Tart
Soslu Patates Salatası
Tavuklu Şehriye Çorbası
Kapalı Hamburger
Yeşil Mercimekli Ekmek ( Efsane Bir Lezzet Bombası )
Hdabla | © 2024 |