Rizemin Karalahana Yemeği
Rizemin Karalahana Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
- 2 bağ kara lahana
- 1 dolu kase barbunya
- 1 modül iç yağı
- 1 adet kemik
- 1 yemek kaşığı salça
- 2 adet soğan
- Yarım bardak zeytinyağı
- 1 avuç pirinç
- 1 avuç mısır unu
- 1 lt su
- Tuz
- Toz kırmızı biber
Rizemin Karalahana Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Düdüklünün en altına barbunyaları ortasına da kemiği koyun. Üzerine haşlanmış doğranmış lahanaları koyun. Pirinci, mısır ununu ekleyin. İç yağını didikleyerek ekleyin.
- Salçasını ekleyin. Zeytinyağı, tuz, kırmızı toz biberi ekleyin. Doğranmış soğanları da ekleyip, üstünü kapatacak kadar kaynamış suyunu dökün.
- Düdüklünüzün pişirme biçimine nazaran pişirin. Afiyet olsun.
Rizemin Karalahana Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






