Tavada Pizza

Tavada Pizza Tanımı İçin Malzemeler

Hamuru için:

  • 1 adet yumurta
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 adet kabartma tozu
  • Tuz
  • Aldığı kadar un

Üzeri için:

  • Sucuk
  • Biber
  • Domates
  • Zeytin (siyah yeşil)
  • İstediğinizi ekleyebilirsiniz mantar mısır (vs)

Tavada Pizza Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Derin bir kaba hamuru için bütün materyalleri sırasıyla koyalım, unu azar azar ek edip kulak göğsü kıvamında bir hamur elde edelim.
  2. Sonra tavamızı yağlayalım hamurumuzu tavaya koyup, elimizle tavaya nazaran açalım sonra çatalla delikler açalım ben açmayı unutmuşum siz unutmayın 🥰
  3. Sonra üzerine ketçap yoksa biraz sulandırılmış salça sürebilirsiniz sucuk, biber, domates, zeytin (çekirdeksiz) istediğiniz ne varsa ekleyebilirsiniz.
  4. Mantar mısır (vs) sonra kaşar rendesini ekleyip tavanın kapağını kapatalım kısık ateşte pişirelim. Afiyet olsun 👌

Tavada Pizza Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kupta İki Renkli Muhallebi
Gaziantep Usulü Kilis Tavası
Mini Pasta
Domatesli Pirinç Pilavı (Videolu)
Beyti
Krep Gözleme
Hdabla | © 2025 |