Dibe Çökmeyen Çilekli Kek

Dibe Çökmeyen Çilekli Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı süt
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2 su bardağı un
  • 1 çay bardağı nişasta
  • Çilek

Dibe Çökmeyen Çilekli Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri beyazlaşana kadar çırpalım. Süt ve yağı ekleyip, söndürmeden karıştıralım.
  2. Kuru gereçleri de ekleyip yağladığımız borcama alalım.
  3. Üzerine çilekleri dizip, 160 derece fansız fırında pişirelim. Afiyet olsun.

Dibe Çökmeyen Çilekli Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bal Kabaklı Bisküvili Pasta
Dereotlu Poğaça
Zahterli Yoğurt (Kahvaltılar İçin Tam Bandırmalık)
Lorlu Kek
Tom Ve Jerrynin Tavuğu
Bayatlamayan Çıtır Patates Böreği Tarifi: Maden Suyu Ve Lezzetli Sosla Fark Yaratın! (Videolu)
Hdabla | © 2025 |