Dibe Çökmeyen Çilekli Kek
Dibe Çökmeyen Çilekli Kek Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı süt
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 2 su bardağı un
- 1 çay bardağı nişasta
- Çilek
Dibe Çökmeyen Çilekli Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta ve şekeri beyazlaşana kadar çırpalım. Süt ve yağı ekleyip, söndürmeden karıştıralım.
- Kuru gereçleri de ekleyip yağladığımız borcama alalım.
- Üzerine çilekleri dizip, 160 derece fansız fırında pişirelim. Afiyet olsun.
Dibe Çökmeyen Çilekli Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











