Van Cacığı (Harika)

Van Cacığı (Harika) Tanımı İçin Malzemeler

  • 8 tepeleme yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 4 adet sivri biber
  • 3 ince kısım yeşil soğan
  • 2 adet salatalık
  • Yarım demet maydanoz
  • Yarım demet dereotu
  • 2 yemek kaşığı güzelce yumuşamış tereyağı
  • 1,5 çay kaşığı tuz

Van Cacığı (Harika) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Maydanoz, dereotu, yeşil soğanı temizleyip yıkadıktan sonra ince doğrayın.
  2. Sivri biberlerin çöplerini alıp ince doğrayın, salatalıkları yıkadıktan sonra kabuklarını alacalı soyup ince doğrayın.
  3. Derin bir kaseye bütün materyalleri koyun, düzgünce karıştırın.
  4. Karıştırdıktan sonra servise hazırdır.

Afiyet olsun.

Van Cacığı (Harika) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tereyağlı Katmer Tarifi
Mozaik Pasta
Mini Cookie
Biberli Ekmek Tarifi
Muhacir Paçası
Puf Puf Poğaça
Hdabla | © 2025 |