Hurma Topları
Hurma Topları Tanımı İçin Malzemeler
- 200 gram hurma
- Sıcak su (hurmaları ıslatmak için)
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 yemek kaşığı hindistan cevizi
- 2 yemek kaşığı fındık ezmesi
Üzeri için;
- Toz hindistan cevizi
Hurma Topları Tanımı Nasıl Yapılır?
- Hurmaları sıcak suda on dakika bekletip, süzüyoruz.
- Rondoya tüm materyalleri döküp hurmalar ezilene kadar rondodan geçiriyoruz.
- Kaşık yardımıyla yada eldiven takarsanız elde de yapabilirsiniz kolay oluyor şekillendirmesi, şekillendirip hindistan cevizi dolu kasede etrafını beyaza buluyoruz. Dolapta bir mühlet dinlendirip, tüketebilirsiniz.
Hurma Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








