Labne Dolgulu Krep (Kahvaltı)

Labne Dolgulu Krep (Kahvaltı) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı su (1 yaş üstü ise süt konulabilir)
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 çay kaşığı zeytinyağı
  • 1.5 çay bardağı tam buğday unu
  • Labne

Labne Dolgulu Krep (Kahvaltı) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce su, yoğurt ve zeytinyağını bir kapta çırpalım.
  2. Üzerine un ekleyerek akışkan kıvamlı hamur elde edelim.
  3. Tavayı ısıtıp peçeteyle yavaşça yağladıktan sonra hamurdan tavaya döküp gerili önlü pişirelim.
  4. Pişen krepleri bir tabağa alalım ve üzerine labne sürelim.
  5. Krepleri yuvarlayıp katıca tanımımız hazır 🌸.

Labne Dolgulu Krep (Kahvaltı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Damla Çikolatalı Kurabiye
Elmas Kurabiye
Pancar Smoothie (Ödem Atıcı)
Kolay Pankek Pasta Tarifi
Pamuk Gibi Fiyonk Poğaça
Beş Çaylarına Renk Katacak Nefis Kuskus Salatası Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |