Közlenmiş Kızartma Patlıcan (Videolu)

Közlenmiş Kızartma Patlıcan Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet patlıcan
  • 2 su bardağı un
  • Sıvıyağ
  • Tuz

Közlenmiş Kızartma Patlıcan Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patlıcanlarımızı közleyelim ve soğuduktan sonra soyalım başka bir tabağa alarak görüntüdeki üzere bardakla ezelim.
  2. Una bulayalım.
  3. Ardından kızgın yağda altüst ederek kızartalım.
  4. Tost makinesinde kızarttığımız ekmek ortasında koyarak tüketebilirsiniz.

Közlenmiş Kızartma Patlıcan Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kalpli Ayıcık Kurabiye
Mantarlı Domatesli Et Yemeği
Kaptandan Maltızda Keşkek, Pilav, Nohut
Nohut Suyundan Dondurma (Kayısılı)
Kabak Mısır Köfte
Çilekli Kurabiye
Hdabla | © 2025 |