Puf Puf Kabaran Pişi Tarifi

Puf Puf Kabaran Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 su bardağı un
  • 3 su bardağı ılık su
  • 1paket instant maya
  • 1.5 tatlı kaşığı tuz

Kızartmak için;

  • Sıvıyağ

Puf Puf Kabaran Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Genişçe bir kaba unumuzu koyuyoruz ,üzerine tuzumuzu ve mayamızı ekliyoruz.
  2. Daha sonra ılık suyla ele yapışmayacak kıvamda bir hamur elde ediyoruz .
  3. 1 saat mayalanmaya bırakıyoruz .
  4. Hamurumuz mayalandıktan sonra merdane yardımıyla çok ince olmayacak formda açıyoruz su bardağından büyük bir bardağın ağzıyla kesiyoruz.
  5. Kızdırdığımız sıvı yağ da altı üstü kızarana kadar pişiriyoruz .
  6. Arzuya nazaran içine istenilen gereç konup konup pişirilebilir deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun.

Puf Puf Kabaran Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ballı Mahmudiye Osmanlı Mutfağı’ndan Günümüze Uzanan Enfes Bir Lezzet
Elmas Kurabiye Tarifi (Çay Demleninceye Kadar Hazır)
Limonlu Kurabiye
Salçalı Sosis Tava
Kenger Yogurtlaması
Yazma Ekmeği Tarifi
Hdabla | © 2025 |