Meyve Püresi (+6ay)

Meyve Püresi (+6ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 5-6 adet orta uzunluk elma
  • 7-8 adet havuç
  • 3- adet büyük armut

Meyve Püresi (+6ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle şunu söylemeden geçmiyim dilerseniz tüm eserleri buharlama metoduyla de haşlayabilirsiniz.
  2. Orta uzunluk tencerenin yarısına gelecek kadar sıcak su koyalım ve evvel tüm eserleri dörde yahut altı modüle kadar bölelim. Havuçları hafif yumuşayıncaya kadar haşlayalım.
  3. Yumuşadıktan sonra armutu üzerine ekleyip o da yumuşayıncaya kadar haşlayalım.
  4. Suyu azaldıysa su ekleyebilirsiniz en son olarak elmalarıda ekleyelim 10 dakika da onu bekletelim.
  5. Tüm eserler haşlandıktan sora varsa meyvenin suyunu başka bir kaseye alalım tadı çok hoş oluyo ya bebeğinize ya da öbür çocuğunuz varsa verebilirsiniz.
  6. Tencerede olan meyveleri blendırdan geçirip cam kavanoza boşaltalım. Soğuduktan sonra kapağını kapatıp buzdolabında 10 güne kadar saklayabilirsiniz.

Not: bu benim göz kararı yaptığım bir tanımdır. Dilerseniz azaltabilirsiniz max. 15 günden fazla kalmasını önermiyorum. Sen.

Meyve Püresi (+6ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Krep Sarma (Makber)
Zeytinyağlı Acılı Karnabahar Yemeği
Fasülye Diplesi
Susamlı, Baharatlı Patates
Havuçlu Pırasa Yemeği
Gelin Pastası
Hdabla | © 2025 |