Kabak Tost

Kabak Tost Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 orta uzunluk kabak
  • 1 çay bardağı yulaf unu ( blenderdan çekilince un hâline geliyor )
  • 2 çorba kaşığı labne
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı çörek otu
  • 1 çay kaşığı susam ( isteğe bağlı baharatlar )
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı kırmızı tatlı biber
  • 1/4 (çeyrek) çay bardağı kaşar rendesi

Kabak Tost Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabağı uygunca yıka soymadan rendeleyin.
  2. Tüm materyalleri derin bir kasede güzelce karıştırın.
  3. Yağlı kağıdı sıvı yağ spreyle yapışmayacak biçimde yağla tost makinesine yerleştirin.
  4. Karışımı alta gelen yağlı kağıdın yarısına denk getirerek yayıyoruz denetimli pişiriyoruz.
  5. Makineyi kapatmadan bir dakika evvel kağıdı çevirip tostu yarısına kaşar rendesi serpip tostun öteki yarısını kapatıp bir dakika o denli pişiriyoruz. Afiyet olsun 🌸.

Kabak Tost Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kaşar Peynirli Çıtır Milföy Susamlı Simitler
Tek Tencerede Dana Etli Şehriye
Sütlü Tahinli İrmik Helvası
Semizotu Salatasına Farklı Bir Dokunuş
Beyti Kebabı
+7 Ay Bebek Kahvaltısı
Hdabla | © 2025 |