Mozaik Pasta

Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 320 gram petibör bisküvi (1,5 paketten 4 modül fazla)
  • 1 su bardağı süt
  • 125 gram margarin yahut tereyağı
  • Yarım su bardağı şeker
  • 3 kaşık kakao

Üzeri için;

  • 80 gram benmari yordamı eritilmiş çikolata

Mozaik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt ,şeker ,kakaoyu karıştırıyoruz ,margarini eritip karışıma katıyoruz.
  2. Bisküvileri çokta küçük olmayan modüllere ayırıp karışıma döküyoruz.
  3. Daha sonra ağzı hava almayacak bir kapta buzluğa koyabilirsiniz.
  4. Buzluktan çıkarttıktan sonra 10 dakika oda ısısında beklediginde yemeye hazır oluyor.
  5. Çıkar çıkmaz dondurma üzere de çok lezzetli oluyor katiyen joker bir tanım tavsiye ederim.

Mozaik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Ve Brokoli (Buharda )
Supangle
Portakallı Damla Çikolatalı Kurabiye
Pastane Poğaçası
Orman Meyveli Parça Çikolatalı Kek
Soğuk Baklava (Dikdörtgen Borcam)
Hdabla | © 2025 |