Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Ve Brokoli (Buharda )

Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Ve Brokoli (Buharda ) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket brüksel lahanası
  • 1 adet brokoli küçük boy
  • 2 adet havuç
  • 1 büyük patates
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 4 yemek zeytinyağı
  • Göz kararı tuz
  • 2 diş sarımsak

Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Ve Brokoli (Buharda ) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Brokolileri küçük küçük keselim patatesleri küp küp doğrayalım ,çok büyük olmayacak biçimde .
  2. Bir bütün havucu serçe parmağı kalınlığında ve uzunluğunda olucak halde keselim .
  3. Tenceremize zeytinyağını dökelim ,göz kararı bütün gereçleri karıştırarak içine dökelim.
  4. Üzerine tuz, karabiber ,en son sarımsağımızı rendeleyim.
  5. Tencerenin altını açalım kısık ateşte 55 dakika pişicek kendi buharında.

Sofralarınızda vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet olacak.

Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Ve Brokoli (Buharda ) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Buz Gibi Erik Suyu Tarifi
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Portakallı Kek
Borcamda İki Renkli Kek
Çikolatalı Cupcake
Kahveli Bisküvili Muhallebi Pastası (Karamel Soslu)
Dubai Fıstıklı Knafeh Cheesecake
Nuggetlı Salata Tarifi(Her Şeyin Fazlası Salatası)
Hdabla | © 2025 |