Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Ve Brokoli (Buharda )

Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Ve Brokoli (Buharda ) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket brüksel lahanası
- 1 adet brokoli küçük boy
- 2 adet havuç
- 1 büyük patates
- 1 çay kaşığı karabiber
- 4 yemek zeytinyağı
- Göz kararı tuz
- 2 diş sarımsak
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Ve Brokoli (Buharda ) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Brokolileri küçük küçük keselim patatesleri küp küp doğrayalım ,çok büyük olmayacak biçimde .
- Bir bütün havucu serçe parmağı kalınlığında ve uzunluğunda olucak halde keselim .
- Tenceremize zeytinyağını dökelim ,göz kararı bütün gereçleri karıştırarak içine dökelim.
- Üzerine tuz, karabiber ,en son sarımsağımızı rendeleyim.
- Tencerenin altını açalım kısık ateşte 55 dakika pişicek kendi buharında.
Sofralarınızda vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet olacak.
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Ve Brokoli (Buharda ) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
