Haşhaşlı Revani

Haşhaşlı Revani Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı haşhaş
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı un
  • Vanilya
  • Kabartma tozu

Şerbeti için;

  • 1 su bardağı toz şeker
  • 2 su bardağı su

Haşhaşlı Revani Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle şerbetini hazırlayıp soğumaya bırakıyoruz. Akabinde şeker ve yumurtaları çırpıp başka tüm gereçleri ekleyip tekrar çırpıyoruz.
  2. Yağladığımız dikdörtgen borcama döküp 180 derecede pişiriyoruz. Birinci sıcağı çıktıktan sonra şerbeti döküyoruz.
  3. Yarım saat kadar dinlenen kekimizin üzerini krem şanti ile süsleyip servise hazırlıyoruz. Dolapta 3-4 saat dinlendikten sonra servise hazır. Afiyet olsun ✨.

Haşhaşlı Revani Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Borcamda İki Renkli Kek
Sucuk İskender
Sütlü Biber
Anne Keki (Pamuk Gibi)
Beslenme İçin Kitkat
Çikolatalı Böğürtlen
Hdabla | © 2024 |