Kar Topu (Bayat Kek Ve Bisküvi Değerlendirme)

Kar Topu (Bayat Kek Ve Bisküvi Değerlendirme) Tanımı İçin Malzemeler

  • 6-7 dilim kek (elinizde ne kadar varsa o kadar kullanabilirsiniz)
  • 6-7 tane bisküvi (elinizde olan her çeşit ve ölçü kullanılabilir)
  • 1.5 çay bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • Tepeleme 2 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 paket şekerli vanilin
  • İsteğe bağlı fındık ve ceviz kırığı
  • Hindistan cevizi

Kar Topu (Bayat Kek Ve Bisküvi Değerlendirme) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kekleri ve bisküvileri rondodan geçirdikten sonra derin bir karıştırma kabına alalım.
  2. Üstüne süt, kakao, pudra şekeri, şekerli vanilin ve fındık kırıklarını ekleyip homojen bir harç elde edelim.
  3. Elimizle yuvarlak form verdikten sonra hindistan cevizine bulayıp bir tabağa alalım.
  4. Tüm harca hal verdikten sonra buzdolabına alalım.
  5. Buzdolabında ne kadar beklerse o kadar hoş bir kıvam alacaktır.
  6. Ben çok vaktim olmadığı için 10 dakika buzlukta, 20 dakika buzdolabında beklettim.
  7. Hazırlaması hayli kolay olan tanımımız hazır. Şimdiden deneyecek olan herkese afiyet olsun! 💕.

Kar Topu (Bayat Kek Ve Bisküvi Değerlendirme) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Krep Pasta
Kıymalı Rulo Patlıcan
Kabaklı Havuçlu Tarator
Kalıpla Mantı (Mantının En Kolay Hali )
İrmik Helvası
Dereotlu Poğaça
Hdabla | © 2025 |