Fırında Kaşarlı Mantar

Fırında Kaşarlı Mantar Tanımı İçin Malzemeler

  • 150 gram mantar (yapacağınız ölçüye nazaran azaltıp çoğaltabilirsiniz)
  • Tereyağı
  • Kaşar peyniri
  • Tuz

Fırında Kaşarlı Mantar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantarlarımızın kabuklarını soyalım.
  2. Fırın kabımızın içerisine hafif yağlayarak mantarlarımızı aksi formda dizelim içerisine biraz tereyağı hafif tuz serpelim.
  3. Rendelediğimiz kaşar peynirini de ek ederek ısıttığımız fırına gönderebiliriz.
  4. Kaşarlarımız eriyip kızarana kadar durması kâfi olacaktır.
  5. Tarifimiz hazır soğutmadan çabucak yemeğe başlayabilirsiniz deneyeceklere şimdiden afiyet olsuunnm 🤩🤩💖💖💖.

Fırında Kaşarlı Mantar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sucuklu Patatesli Yumurta
Sebzeli Kıyma Kavurma
Tepsi Poğaçası
Terbiyeli Şehriye Çorbası
Şipşak Muzlu Pasta
Kuru Üzümlü Pudingli Kek
Hdabla | © 2025 |