Tarhana Tost

Tarhana Tost Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı tarhana
  • 1 adet yumurta
  • Dilerseniz ek materyaller: peynir, domates, zeytin, avokado, vb. (isteğe bağlı)

Tarhana Tost Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tarhana karışımını hazırlayın: birinci olarak, 2 yemek kaşığı tarhanayı bir kaba alın.
  2. Üzerine bir adet yumurtayı kırın ve güzelce çırpın.
  3. Tarhananın yumurta ile karışması değerli, böylelikle lezzetli ve homojen bir kıvam elde edersiniz.
  4. Karışımı, pişirme esnasında yapışmayı önlemek için yağlı kağıt serili bir yüzeye dökün. Yağlı kağıdın üzerine karışımın düzgün bir biçimde yayılmasını sağlayın.
  5. Hazırladığınız karışımı orta ısılı bir tavada yahut ızgarada pişirin. Her iki tarafının da altın rengini alana kadar pişirmeye devam edin. Tarhanalı ekmek üzere sertleşmeye başlayacak, bu da tostun dokusunu alacak.
  6. Tostunuzu pişirdikten sonra üzerine istediğiniz gereçleri yerleştirebilirsiniz. Örneğin, taze peynir, domates dilimleri, avokado, zeytin yahut en sevdiğiniz başka gereçler ile tostunuzu kişiselleştirebilirsiniz. İster sade ister bol materyalli bir seçenek tercih edebilirsiniz.
  7. Son olarak, tostunuzu dilediğiniz üzere dilimleyip sıcak servis edin. Yanında yeşillikler yahut hafif bir içecek ile sağlıklı bir kahvaltı ya da atıştırmalık oluşturabilirsiniz.

Tarhana Tost Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıymalı Tava
Pavlova
Domates Sosu (Kabuklarını Soymadan)
Rokalı Pancar Salatası
Patatesli Gül Böreği (Gerçekten Çok Kolay)
Şekilli Pankek Tarifi
Hdabla | © 2025 |