Muzlu Pasta
Muzlu Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 5 yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 buçuk su bardağı un
- 1 adet vanilya
- 1 adet kabartma tozu
- 2 paket krem şanti (tarife uygun hazırlayalım)
Kekleri ıslamak için;
- 1 çay bardağı süt
- 1 kaşık şeker
Muzlu Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta ve şekeri beyazlaşıp iki katı olana çırpalım.
- Üzerine un, vanilya ve kabartma tozu ekleyip spatula ile alttan üste hakikat karıştıralım.
- Fırın kabına koyup evvelce ısıttığımız 170 derece fırında 35 dakika pişirelim.
- Süre sonunda birinci sıcağı çıktıktan sonra ortadan keselim, sütle ıslatıp ortasına krem şanti ve muz ekleyelim.
- Üzerine ikinci katı kapatıp sütle ıslatalım krem şanti koyup her yerine yayalım.
- İstediğimiz üzere süsleyip dolaba koyalım.
Muzlu Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













