Kısır

Kısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı köftelik ince bulgur
  • Kuru soğan
  • Biber ve domates salçası (karışık)
  • Marul
  • Maydanoz
  • Yeşil soğan
  • Kornişon turşu
  • Tuz

Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bulguru derin bir kaba alıp üzerine sıcak su ekleyip şişmesini sağlayalım.
  2. Bulgur bir kenarda dinlenirken soğanları küçük doğrayıp sıvı yağda güzelce kavuralım.
  3. Üzerine salçayı ekleyip biraz daha kavurup dinlenen bulgurun üzerine dökelim, güzelce karıştıralım.
  4. Karışan bulguru geniş kaba alıp üzerine yeşillikleri ve tuzu ekleyip güzelce harmanlayalım veee servise hazır 💕

Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kolay Poğaça
Fırında Soslu Kabak Tarifi (Videolu)
Tavuk Büryan (Yarım Tavukla Tam Yemek)
Milföyden Kruvasan Bowl
Pastane Usulü Şekerpare
Mozaik Kek (Hafif Ve Lezzetli)
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet