Kısır

Kısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı köftelik ince bulgur
  • Kuru soğan
  • Biber ve domates salçası (karışık)
  • Marul
  • Maydanoz
  • Yeşil soğan
  • Kornişon turşu
  • Tuz

Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bulguru derin bir kaba alıp üzerine sıcak su ekleyip şişmesini sağlayalım.
  2. Bulgur bir kenarda dinlenirken soğanları küçük doğrayıp sıvı yağda güzelce kavuralım.
  3. Üzerine salçayı ekleyip biraz daha kavurup dinlenen bulgurun üzerine dökelim, güzelce karıştıralım.
  4. Karışan bulguru geniş kaba alıp üzerine yeşillikleri ve tuzu ekleyip güzelce harmanlayalım veee servise hazır 💕

Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Erişteli Mercimek Çorbası
Kışlık Salamura Zeytin
Kıymalı Kumpir (Patatesin En Havalı Hali)
Pepeçura
Kahvaltı Tabağı
Ramazan Pidesi (Videolu)
Hdabla | © 2024 |