Milföy Pide

Milföy Pide Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet milföy hamuru
  • 2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
  • 3 adet yumurta (birinin sarısı üzerine)
  • İsteğe bağlı sucuk, salam, sosis

Milföy Pide Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Rendelenmiş kaşar ve yumurtaları karıştıralım.
  2. Milföy hamurunu merdane yardımı ile uzun bir formda açalım.
  3. Üzerine kaşarlı yumurtayı yayalım.
  4. İsteğe bağlı olarak sucuk vs ekleyelim.
  5. Kalan yumurta sarısını pidelerin kenarına sürelim.
  6. 190 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirelim.

Deneyen herkese şimdiden afiyet olsun 🌸.

Milföy Pide Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Limonlu, Haşhaşlı Kek
Karabuğday (Greçka) Salatası
Harika Çökel (Ankara Yemeği)
Ev Yapımı Sokak Simidi
Enginarlı Pilav
Mantar Dolması
Hdabla | © 2025 |