Kuzu Tava
Kuzu Tava Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yeşil biber
- 2 adet kapya biber
- 10-15 diş sarımsak
- 15-20 adet arpacık soğan
- 6-7 adet domates
- 1 kilogram kuzu eti
- Tuz
- Pul biber
- Tereyağ
Kuzu Tava Tanımı Nasıl Yapılır?
- Sebzeleri doğrayalım, sırayla tavaya dizelim.
- Üstlerine tuz ve pul biber attıktan sonra eti ek edelim.
- Tekrar tuz ve pul biber atalım.
- Üzerine tereyağ modülleri ve defne yaprağı koyalım.
- Yağlı kağıt ve alüminyum folya ile kaplayarak 220-240 derece fırında pişirelim.
Deneyen herkese şimdiden afiyet olsun 🌸.
Kuzu Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







