Avakado Mezesi

Avakado Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet olgunlaşmış avakado
  • 1 diş sarımsak
  • Zeytin yağı
  • Tuz
  • Pul biber

Avakado Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Avakado kabuklarından ayırdıktan sonra iç kısmı çatalla ezilir.
  2. Sarımsak ezilir ve tuz eklenir.
  3. Tabakta biçim verdikten sonra üzerine zeytin yağı gezdirilir.
  4. Pul biber serpilir. Afiyet olsun.

Avakado Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Glutensiz Yulaflı Tost
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kabarmaya Doymayan Açma
Karbonatlı Pişi
Pavlova
Nefis Brokoli Salatası Tarifi
Az Ölçüde Elmalı Tart
Çikolatalı Köpük Soslu Dondurma
Hdabla | © 2025 |