Mangalda Nefis Kanat

Mangalda Nefis Kanat Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo kanat
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • Kimyon
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Yarım limonun suyu
  • 1 adet soğan
  • 1 şişe soda
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ

Mangalda Nefis Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçlerimizi bir leğende karıştırıp harmanlıyoruz .
  2. sonra buzdolabına dinlenmeye bırakıyoruz.
  3. 2 saat dinlendikten sonra mangalımızda pişiriyoruz.Afiyet olsun.

Mangalda Nefis Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kaşarlı Poğaça
Kıymalı Sebzeli Bulgur Pilavı
Muhallebili Borcam Pastası
Haşhaşlı Kurabiye Tarifi
El Açması Milföy Börek
Sütlü İrmik Tatlısı
Hdabla | © 2025 |