Browni

Browni Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 paket vanilya
  • 3 yemek kaşığı sürülebilir çikolata
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 2 su bardağı un
  • Süslemek için; çilek
  • Çikolata
  • Ahududu

Browni Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri yeterlice çırpalım.
  2. Sıvıyağ ,süt, vanilya, kakaoyu ekleyip çırpalım, akabinde çikolata ve unu ekleyerek karıştıralım.
  3. Unu denetimli olarak ekleyin.
  4. Üzerine isteğinize nazaran eklemeler yapabilirsiniz. Ben çilek ahududu ve çikolata ile süsleme yaptım.
  5. İlk 5 dk fanlı formda kalan 10 dk da fansız halde 200 derece de kekimizi pişirelim.
  6. Sıcak servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

Browni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kesme İrmik Tatlısı
Bademli Kurabiye
Cevizli Çimdik Kurabiye
Çay Saatine Pratik Gözleme (Videolu)
Kuzu Kol
Limonlu Cevizli Kek
Hdabla | © 2025 |