Köz Biberli Havuç Tarator
Köz Biberli Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet kırmızı köz biber
- 3 adet havuç
- 5 adet kornişon turşu
- 1 su bardağı süzme yoğurt
- 3 yemek kaşığı mayonez
- 2 diş sarımsak (isteğe bağlı)
- 1 kase süt mısır
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
Üzeri için;
- Toz biber
- Ceviz
- Tuz
Köz Biberli Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
- Havuçları rendeleyin,2 yemek kaşığı zeytinyağında kavurun,soğumaya bırakın.
- Yoğurt ,mayonez ve sonra tüm öteki gereçleri karıştırın.
- Üzerine yağda kavrulmuş toz biber ve cevizleri dökün.
Köz Biberli Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


















