Köz Biberli Havuç Tarator

Köz Biberli Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kırmızı köz biber
  • 3 adet havuç
  • 5 adet kornişon turşu
  • 1 su bardağı süzme yoğurt
  • 3 yemek kaşığı mayonez
  • 2 diş sarımsak (isteğe bağlı)
  • 1 kase süt mısır
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı

Üzeri için;

  • Toz biber
  • Ceviz
  • Tuz

Köz Biberli Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçları rendeleyin,2 yemek kaşığı zeytinyağında kavurun,soğumaya bırakın.
  2. Yoğurt ,mayonez ve sonra tüm öteki gereçleri karıştırın.
  3. Üzerine yağda kavrulmuş toz biber ve cevizleri dökün.

Köz Biberli Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kuru Domates Salatası
Patates Salatası
Kabak Dolması
Brownie
Gerçek Salepli Sütlaç
Beyti Kebabı
Hdabla | © 2025 |