Et Haşlama (Kemiksiz)
Et Haşlama (Kemiksiz) Tanımı İçin Malzemeler
- 300 gram orta yağlı kuşbaşı et
- 2 adet patates
- 1 adet orta uzunluk soğan
- 2 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı tuz
- Yarım çay kaşığı kekik
- Yarım çay kaşığı karabiber
- Çok az kimyon
- İsteğe bağlı biber salçası (ben kullanmadım)
Et Haşlama (Kemiksiz) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Etimizi düdüklü tencereye alıyoruz üzerini geçecek kadar su ek edilir ve haşlamaya bırakılır.
- Patatesleri soyup küp küp doğrayalım.
- Soğanı ve sarımsakları soyalım.
- Haşlanmış ete doğranmış patatesleri bütün soğan ve sarımsakları,baharatları ekleyip patatesler pişene kadar tekrar ocağa alalım.
- Pişen yemeği içindeki soğanı çıkaralım.
- Sarımsakları da çıkarıp bi tabağa alıp ezelim tekrardan yemeğin içine katalım.
- Muhteşem yemeğimiz hazır şimdiden herkese afiyet olsun.
Et Haşlama (Kemiksiz) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










