Al Biber Tavası
Al Biber Tavası Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gr zırhlanmış et
- 200 gr kuyruk yağı çekilmiş
- 600 gr kapya biberi
- 250 gr yeşil biber
- 3 adet orta uzunluk domates
- 7 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 yemek kaşığı pul biber
- 1 tatlı kaşığı tuz silme
Al Biber Tavası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Biberler sarımsak domates görseldeki üzere doğranır.
- Kalan tüm materyallerle uygun bir tepside harmanlanıp eşit bir formda yayılır.
- Önceden ısıtılmış 200 derece fırına verilerek pişmeye bırakılır.
- Yaklaşık 20 dk sora tepsi fırından çıkarılıp karıştırılır.
- Tekrar fırına verilir 15-20 dk daha pişirilir.
- Fırından alınır.
- Yemeye hazır deneyeceklere. Afiyet olsun☺️.
Al Biber Tavası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













