Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı süt
  • 2 adet yumurta
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • 4 yemek kaşığı un
  • 1 paket vanilin
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Şeker yumurta güzelce çırpılır, sıvı yağ hariç tüm materyaller sırasıyla eklenip karıştırılır.
  2. En son sıvı yağ ekleyip uygunca karıştırılır.
  3. Isıttığım tavada kepçeyle döküyoruz, üstü kabarcıklar oluştuğunda çeviriyoruz servise hazır afiyet olsun.

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Etli Taze Fasülye (Buzluk Fasülyesi)
Biberli Kuru Fasülye
Pirinç Pilavı
Pancar Erişte Veya Kesme Hamur
Muhteşem Tadı İle Porsiyonluk İrmik Muhallebisi
Antakya Usulü Kısır
Hdabla | © 2025 |