1 Kaşık Yağlı Sebze Kavurması
1 Kaşık Yağlı Zerzevat Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet kabak
- 2 adet havuç
- 1 avuç karnabahar
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- Yoğurt ( isteğe bağlı)
1 Kaşık Yağlı Zerzevat Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
- Havuç ve kabak spagetti doğranır.
- Karnabahar ince doğranır.
- Çok sıcak tavaya karnabahar eklenir.
- Dibi tutunca havuç eklenir.
- Havuç hafif tabanı tutunca kabak eklenir.
- Kabak tabanı tutunca yağ eklenir ve karıştırarak pişirilir.
- Dibini kesinlikle tutturun ki lezzetler çıksın.
- İsteğe bağlı yoğurt ile yiyebilirsiniz. Afiyet olsun.
1 Kaşık Yağlı Zerzevat Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










