Yalancı Tavuk Göğüsü

Yalancı Tavuk Göğüsü Tanımı İçin Malzemeler

Tavuk göğüsü için;

  • 1 lt süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı un
  • 125 gram tereyağ
  • 1 paket vanilya

Üzeri için;

  • 1 paket sıvı krema (200)
  • 120 gram sütlü çikolata

Yalancı Tavuk Göğüsü Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağı vanilya hariç bütün gereçleri bir tencereye alın un topaklanmamasına dikkat edin.
  2. Altını açıp devamlı karıştıralım, fokurdamaya başlayınca altını kapatalım.
  3. Tereyağı ve vanilyayı ekleyelim tereyağı eriyene kadar karıştıralım .
  4. Sonra 1-2 dk blendıra vuralım.
  5. Küçük bir borcama döküp yarım saat buz dolabında bekletelim.
  6. Üzeri için bir tencereye sıvı kremayı dökelim hafif kaynama ya başlayınca altını kapatıp çikolatalar eriyene kadar karıştıralım muhallebinin üzerine dökelim.

Afiyet olsun.

Yalancı Tavuk Göğüsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Waffle Tatlısı
Kabartma Tozlu Puf Poğaça Tarifi
Hamsiköy Sütlaçı
Beyaz Lahanalı Pancar Salatası
Kremalı Mantarlı Tavuk Sote
Bereketli Çıtır Börek (Yap Buzluğa At)
Hdabla | © 2025 |