Muzlu Rulo Pasta

Muzlu Rulo Pasta Tanımı İçin Malzemeler

Kek için;

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilin

İçi için ;

  • 2 paket kremşanti
  • 1 su bardağı dan bir parmak az soğuk süt
  • 2 adet muz

Süslemek için ;

  • Kremşanti

Muzlu Rulo Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri beyaz olana kadar çırpın, sonra kuru materyalleri eleyerek ekleyin  ve yavaşça homojen hale gelene kadar çırpın.
  2. Önceden ısıtılmış fansız 170 derece fırını açın.
  3. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine kek harcını dökün ve 12-13 dk pişirin.
  4. Fırından çıkan kek birinci sıcaklığını atınca öteki bir yağlı kâğıtı serin ve onu da üstüne koyun.
  5. Dikkatlice kağıdı kekten ayırın ve rulo hale getirin.
  6. Soğuk süt ve kremşantiyi çırpın ve kekin içine sürün  ve muzları ekleyin sonra yağlı kağıtta sar birkaç saat dolapta dinlensin.
  7. İsterseniz dışına kremşanti sürüp süsleyebilirsiniz afiyet şifa olsun.

Muzlu Rulo Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köfte Menü (Çocukluğumun Sevdiği)
Bezelye Yemeği
Açma Poğaça Tarifi (Videolu)
Nutellamisu
Sağlıklı Smoothie
Şifalı Et Haşlama
Hdabla | © 2025 |