Muzlu Rulo Pasta
Muzlu Rulo Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Kek için;
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı un
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilin
İçi için ;
- 2 paket kremşanti
- 1 su bardağı dan bir parmak az soğuk süt
- 2 adet muz
Süslemek için ;
- Kremşanti
Muzlu Rulo Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta ve şekeri beyaz olana kadar çırpın, sonra kuru materyalleri eleyerek ekleyin ve yavaşça homojen hale gelene kadar çırpın.
- Önceden ısıtılmış fansız 170 derece fırını açın.
- Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine kek harcını dökün ve 12-13 dk pişirin.
- Fırından çıkan kek birinci sıcaklığını atınca öteki bir yağlı kâğıtı serin ve onu da üstüne koyun.
- Dikkatlice kağıdı kekten ayırın ve rulo hale getirin.
- Soğuk süt ve kremşantiyi çırpın ve kekin içine sürün ve muzları ekleyin sonra yağlı kağıtta sar birkaç saat dolapta dinlensin.
- İsterseniz dışına kremşanti sürüp süsleyebilirsiniz afiyet şifa olsun.
Muzlu Rulo Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



















