Çaylı Kurabiye

Çaylı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket margarin
  • 1 su bardağı ceviz
  • 1 paket nescafe
  • 2 kaşık kuru çay
  • 1 adet kabartma tozu
  • 1 adet vanilya
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • Alabildiği kadar un

Üzerine;

  • Pudra şekeri

Çaylı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Margarin oda sıcaklığında olduğunda kaba öbür tüm gereçlerle karıştırıyoruz un ve pudra şekeri hariç.
  2. Bütün materyaller bütünleşince unu ek ediyoruz yağ fazla olduğu için tanımda un çok yiyen bir kurabiye un eklediğimiz harcı güzelce yoğurduktan sonra küçük biçimler verelim piştikçe büyüyen bir kurabiye.
  3. Daha sonra 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim pişen kurabiyeleri soğutup pudra şekeri ile süsleyelim servise hazır afiyet olsun.

Çaylı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Browni Tarifi
Portakallı Kurabiye
Şeker Yok Şerbet Yok Pişmaniyeye Rakip Un Helvası
Kaşık Tatlısı
Otlu Krep
Çikolatalı Katmer Tarifi
Hdabla | © 2024 |