Sebzeli Kek
Sebzeli Kek Tanımı İçin Malzemeler
- 8 tane patates (ne büyük ne küçük)
- 1 büyük kuru soğan
- 2 tane kapya biber
- 3 tane yumurta
- 1.5 şu bardağı yoğurt
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı lor peyniri
- Tuz
- Karabiber
- Pulbiber
- 2 paket kabartma tozu
Üzerine ;
- Susam
- Çörekotu
Sebzeli Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta,yoğurt,yağ çırpılır.
- Un,kabartma tozu ve baharatlar eklenir.
- Bütün zerzevatları çok minik doğrayın ve kek karışımına ekleyin.
- Yağlanmış borcama dökün ve üzerine susam çörekotu serpin.
- Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında denetimli pişirin.
Sebzeli Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












