Portakal Sorbe

Portakal Sorbe Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet portakal
  • 2 kaşık süzme bal
  • Süslemek için nane yaprağı vb.

Portakal Sorbe Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Portakalları dolma dolma yapar üzere kesin ve içini kaşık yardımı ile boşaltın.
  2. 2 kaşık bal koyun el blenderından parçacıklı kalıcak formda çekin.
  3. Buzluğa atın yarım saatte bir karıştırın yoğunlaşıp püre üzere olunca portakalların içini doldurun tekrar dondurun.
  4. Yarım saatte bu biçimde donduktan sonra yemeye hazır süsleyip servis edebilirsiniz.

Portakal Sorbe Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karnabaharı Sevdiren Tarif
Kolay Patates Oturtma
Mini Mini Meyveli Pankekler
Mantı Tarifi (Tam Tutan Tarif) (Videolu)
Ara Öğün Sadece 75 Kalori! Fit Magnum Cracklar Yapıyoruz
Kaşarlı Patates
Hdabla | © 2025 |