Karnabaharı Sevdiren Tarif

Karnabaharı Sevdiren Tanım Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg karnabahar

Sos gereçleri;

  • 2 tane yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 2 silme çorba kaşığı un
  • 1/2 (yarım) su bardağından az sıvı yağ
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Kimyon
  • 1/2 (yarım) tatlı kaşığı tuz
  • Rendelenmiş kaşar peyniri

Karnabaharı Sevdiren Tanım Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharı çiçeklerine ayırdıktan sonra yıkayıp kaynayan tuzlu suda 10 dakika kadar haşlayalım, süzelim.
  2. Kaşar hariç sos materyallerini derin bir kasede karıştıralım.
  3. Tepsimize bir kaşık sıvı yağ sürelim, un serpelim.
  4. Karnabaharları sosa batırıp tepsiye dizelim.
  5. 200°c de ısıttığımız fırında yarım saat kızartalım.
  6. Üzerine kaşar rendesini dökelim, kaşarlar eriyinceye kadar fırında tutalım.
  7. Sarımsaklı yoğurt eşliğinde servis edelim. ♡Afiyet olsun ♡.

Karnabaharı Sevdiren Tanım Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Glutensiz Yulaflı Tost
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurtlu Şalgam Salatası
Havuçlu Tarçınlı Bebek Keki
Çanakta Haydari
Şekerpare
Pratik Hamburger Ekmeğine Tost
Zeynep’in Keki
Hdabla | © 2024 |