Mahinur‘un Enfes Antep Fıstığı Ezmesi

Mahinur‘un Enfes Antep Fıstığı Ezmesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram antep fıstığı içi
  • 100 gram beyaz çikolata
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 tatlı kaşığı pudra şekeri (isteğe bağlı)

Mahinur‘un Enfes Antep Fıstığı Ezmesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Antepfıstığı içini robota koyup istediğiniz inceliğe gelene kadar çekin.
  2. Beyaz çikolatayı benmari adabı eritin.
  3. Eritilmiş beyaz çikolatayı çekilmiş antep fıstığının üstünü ekleyin ve zeytinyağını koyun isterseniz üstüne de pudra şekeri ekleyin.
    Afiyet olsun.

Mahinur‘un Enfes Antep Fıstığı Ezmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Portakallı Fındıklı Kek
Fit Tiramisu
Hamurlu Karnabahar Çorbası
Enfes Ağlayan Pasta
Tavuk Dünyasi Menü (Körili)
Kuymak
Hdabla | © 2024 |