Beef Tartare

Beef Tartare Tanımı İçin Malzemeler

1 porsiyon için;

  • 120 gram ince kıyılmış bonfile
  • 1 tatlı kaşığı ince kıyılmış kornişon turşu
  • 1 tatlı kaşığı ince kıyılmış arpacık soğan
  • 1 tatlı kaşığı ince kıyılmış kapari
  • 1 tatlı kaşığı worchestershire sos
  • 2 yemek kaşığı ketçap
  • 2 çay kaşığı tabasco sos
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı

Beef Tartare Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bonfileyi ince bir formda zırhtan geçirilmiş üzere bıçakla doğrayın.
  2. Kornişon turşu, arpacık soğan, kapari, worchestershire, ketçap, tabasco, zeytinyağı ekleyip ezerek karıştırın.
  3. Ayırdığınız yumurta sarısını üstüne ekleyin.

Beef Tartare Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İçi Sebzeli Tavuklu Sandal Biber
Fırında Patates
Sütlü Kahve Şerbeti İle Brownie Kurabiye (Videolu)
Etli Kuru Börülce Yemeği ( 100 Gr Etle Çok Lezzetli Ana Yemek )
Patatesli Lavaş Ekmeği
Dereotlu Susamlı Lokmalık Kurabiye
Hdabla | © 2025 |