Kısır (Harika Bir Lezzet)

Kısır (Harika Bir Lezzet) Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 çay bardağı ince bulgur
  • 1 iri uzunluk kuru soğan
  • 2 büyük diş sarımsak
  • 3 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • Tuz
  • 2 tatlı kaşığı yeditürlü
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı isot
  • Yarım su bardağı nar ekşisi
  • 1 adet limon
  • Marul
  • Maydanoz
  • Yeşil soğan
  • Havuç
  • Kırmızı lahana
  • Nane
  • Reyhan
  • Kırmızı lahana turşusu
  • Salatalık
  • Domates

Kısır (Harika Bir Lezzet) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğan ve sarımsağı robottan geçirip ince bulgurla bir arada kaynamış su ile ıslatalım. Ben 4 bardak sıcak su kullandım kabın ağzını kapatıp 20 dk bekleyelim.
  2. Biber salçası ve sıvı yağ ekleyip 5 dk yoğuralım baharatları, nar ekşisini, limonu sonra başka doğranmış materyalleri ekleyip karıştıralım. Afiyet olsun.

Kısır (Harika Bir Lezzet) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Künefe
Kolay Diyet Tiramisu ( Az Kalorili Diyet Tatlı)
Sütsüz Krep
Kayseri Ketesi
Bebek Bisküvisi
Beyti Kebabı
Hdabla | © 2025 |