Greçkalı Enginar

Greçkalı Enginar Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 orta uzunluk soğan
  • 1 çay bardağı greçka
  • 3 çanak enginar
  • 1 adet taze soğan
  • 1 tutam dereotu
  • 1 tutam tuz
  • Limon

Greçkalı Enginar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanı yemeklik doğrayın.
  2. Tavaya aldığınız soğanın üzerine julyen doğradığınız enginarları ek edip yavaşça karıştırarak öldürün.
  3. Taze soğanı, greçka ve tuzu ek edip üzerini geçecek kadar su ekleyin.
  4. Kısık ateşte denetim ederek ortalama 4 dakika pişirin.
  5. Son olarak dereotu ile süsleyerek servis edebilirsiniz.

Greçkalı Enginar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kırmızı Pancar Yaprağı Kavurması
Çikolatalı Meyveli Pasta
Fiyonk Kurabiye
Sarımsaklı Ekmek
Kedidili Borcam Tatlısı
Fellah Köfte (Yumurtasız)
Hdabla | © 2025 |