Farklı Bazlama (Videolu)

Farklı Bazlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı su
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 2 su bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Arasına;

  • Marul
  • Peynir
  • Domates

Farklı Bazlama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir bardak suyu kaynatalım içerisine bir su bardağı yoğurt ekleyelim çırpıcı ile yoğurdu açarak üzerine iki su bardağı un ekleyerek kavuralım.
  2. Toplanan hamurumuzu kenara alalım ve masa üzerinde yeterlice yoğuralım küçük bezeler yaparak un ile bezelerimizi açalım.
  3. Kızgın tavada çevirerek pişirelim.
  4. Arasına marul domates ve peynir ekleyelim.
  5. Sizler istediğiniz üzere içerisine gereç ekleyebilirsiniz.
  6. Şeklini oluşturmak için kürdan ile birleştirelim.

Farklı Bazlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pamuk Poğaça
Mor Lahana Turşusu
Enfes Tavuk Dürüm
Balık
Çay Saati Menüsü 3
Salçalı Baharatlı Kıyır Kurabiye
Hdabla | © 2025 |