Balık

Balık Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet çupra balık
  • 1 adet limon
  • 2 adet soğan
  • Zeytinyağı

Balık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanlarımızı halka halka doğrayarak bir borcam yahut fırın tepsisine koyuyoruz.
  2. Balıklarımızı tuzlayarak içlerine dilimlenmiş limonlarımızdan ek ediyoruz.
  3. Üzerine zeytinyağı sürerek 200 derece fırında alt üst fanlı ayarda üzerleri kızarana kadar pişiriyoruz .
  4. Altına koyduğumuz soğanlar sayesinde hem balıkların derileri yapışmıyor hemde farklı bir aroma katıyor.
    Afiyet olsun

Balık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dağılmayan Kayısı Reçeli
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mısır Unlu Tatlı
Nahniza (Lahniza)
Pudingli Islak Kek
5 Dakikada Serinleten Muzlu Smoothie Tarifi
Kandil Simidi
Kremalı Domates Çorbası
Hdabla | © 2025 |