San Sebastian Cheesecake
San Sebastian Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler
- 400 gram labne peyniri
- 200 gram sürülebilir taze peynir
- 300 gram eritme peynir
- 600 gram krema (3paket)
- 1.5 su bardağı şeker
- 3 yumurta (küçükse 4 tane)
- 3 yemek kaşığı un (tepeleme)
- 1 paket vanilya
San Sebastian Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tüm materyaller oda sıcaklığında olmalı.
- Yumurta ve şekeri bir kaba alalım mikser ile 5 dk kadar yeterlice çırpalım.
- Peynirleri ekleyip düşük ayarda mikser ile karıştırın akabinde kremaları ekleyin.
- Un ve vanilyayı ekleyip pürüzsüz hale gelene kadar karıştırın.
- Kelepçeli kabımızın tabanına yağlı kağıt serin yanlarına yağlı kağıdı tutması için az margarin sürün şerit halinde kesip kalıba sabitleyin.
- Hazırladığımız harcı bir süzgeç yardımı ile kalıba dökün.
- İç kısmını bir ölçü daha cıvık tercih ederseniz, fırında birkaç dakika daha erken çıkartabilirsiniz.
- Kalıp ölçüsü 26 cm bardak ölçüsü 200 ml.
San Sebastian Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











