San Sebastian Cheesecake

San Sebastian Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram labne peyniri
  • 200 gram sürülebilir taze peynir
  • 300 gram eritme peynir
  • 600 gram krema (3paket)
  • 1.5 su bardağı şeker
  • 3 yumurta (küçükse 4 tane)
  • 3 yemek kaşığı un (tepeleme)
  • 1 paket vanilya

San Sebastian Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyaller oda sıcaklığında olmalı.
  2. Yumurta ve şekeri bir kaba alalım mikser ile 5 dk kadar yeterlice çırpalım.
  3. Peynirleri ekleyip düşük ayarda mikser ile karıştırın akabinde kremaları ekleyin.
  4. Un ve vanilyayı ekleyip pürüzsüz hale gelene kadar karıştırın.
  5. Kelepçeli kabımızın tabanına yağlı kağıt serin yanlarına yağlı kağıdı tutması için az margarin sürün şerit halinde kesip kalıba sabitleyin.
  6. Hazırladığımız harcı bir süzgeç yardımı ile kalıba dökün.
  7. İç kısmını bir ölçü daha cıvık tercih ederseniz, fırında birkaç dakika daha erken çıkartabilirsiniz.
  8. Kalıp ölçüsü 26 cm bardak ölçüsü 200 ml.

San Sebastian Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fransız Stili Deniz Midyesi
Kuru Dolma
Brokolili Pilav
Zeytinli Pofidik Ekmek
El Yapımı Makarnası İle Lazanya
Erişte Salatası
Hdabla | © 2025 |