Taco

Taco Tanımı İçin Malzemeler

  • 7 tane küçük uzunluk lavaş
  • Yarım kg kıyma
  • 1 adet kırmızı soğan
  • 2 adet kapya biber
  • 1 kutu mısır konserve
  • Maydanoz
  • Dereotu
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 200 gram rendelenmiş kaşar peyniri
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Zerdeçal
  • Tereyağı

Taco Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavada tereyağı eritip küçük doğranmış soğanı soteleyin.
  2. Kıymayı ekleyin suyu çekene kadar kavurun.
  3. Domates salçası tuz ve baharatları ekleyin 5 dakika kavurun.
  4. Mısır, küçük doğranmış biber, kıyılmış maydanoz ve dereotu ekleyip 5 dakika pişirin.
  5. Tacoların içine doldurup borcana yerleştirin.
  6. Üzerine kaşar peyniri yerleştirip evvelden 180 derece ısıtılmış fırında peynir eriyene kadar pişirin. Sıcak servis yapın.

Taco Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tuzlu Kurabiye
Akşam Yemeği Menüsü / Bayram Sofralarınıza Çok Yakışır
Kalıpta Sade Kek
Ağız Sulandıran Nefis Kuru Domates Salatası
Yoğurtlu Nefis Brokoli Salatası
Ananaslı Tavuk Sote (Pcos Dostu – Tatlı Tuzlu Uyumu)
Hdabla | © 2025 |