Orjinal Bayatlamayan Un Kurabiyesi Tarifi (Videolu)
Orjinal Bayatlamayan Un Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler
- 4 su bardağı un
- 250 gram tereyağ
- 1 çay bardağı ayçiçek yağı
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 çay bardağı nişasta
- 1 pk vanilya
Üzerine;
- Pudra şekeri
Orjinal Bayatlamayan Un Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Uygun bir kaba hamurundaki bütün materyalleri koyup karıştıralım. Yumuşak bir hamur yapalım.
- Hamurdan mandalinadan büyük modül kopartıp rulo yapalım.
- Çatalla üzerine çizgiler atalım ve keselim.
- 170 derecede alt-üst ayarda yaklaşık 23 dk üzeri kızarmadan pişirelim.
- Soğuyunca üzerine pudra şekeri serpelim.
- Yapacaklara afiyet olsun.

Orjinal Bayatlamayan Un Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













