Çikolatalı Pankek Tarifi
Çikolatalı Pankek Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 3 yemek kaşığı toz şeker
- 1 su bardağı süt
- 1,5 su bardağı un
- 1,5 yemek kaşığı kakao
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
Pişirme etabında kullanmak için
- Sıvı yağı
Servis önerisi;
- Muz
- Çilek
- Çikolata
- Bal
- Yaban mersini
Çikolatalı Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk evvel bir kaba yumurta ve şekerimizi alıp iyiyice çırpıyoruz.
- Ardından sütü ve öbür materyalleri ekleyip çırpıyoruz ve kek hamuru üzere akışkan bir hamurumuz oluyor.
- Ardından ısıttığımız yapışmaz tavamıza yemek kaşığı yardımıyla pankek harcımızı döküyoruz.
- Pankeklerimizin üzeri göz göz olunca ki çabucak döktüğümüz birinci 15 saniyede oluyor yakmamaya dikkat edelim göz göz olunca öbür tarafınıda pişirelim.
- Pankekleri dilediğiniz üzere servis edebilirsiniz deneyenlere şimdiden afiyet olsun✨.
Çikolatalı Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









