Anne Kurabiyesi

Anne Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • Yarım su bardağı pudra şekeri
  • Yarım su bardağından bir parmak fazla mısır nişastası
  • 125 gram oda ısısında margarin
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2 su bardağı un (kontrollü eklenecek kulak göğsü kıvamında hamur elde edilecek)

Üzeri için;

  • Fındık kırığı
  • Damla çikolata

Anne Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un hariç tüm materyalleri bir kabının içerisine koyup karıştırıyoruz.
  2. Daha sonra unu denetimli bir formda ekleyip kulak göğsü kıvamında bir hamur elde ediyoruz.
  3. Üzerindeki süslemeleri siz kendiniz farklı formda de yapabilirsiniz ben fındık ve damla çikolata kullandım.
  4. Önceden ısıtılmış 180° fırında fansız ayarda olacak kurabiyelerin altı hafif kızarana kadar pişirin.
  5. Daha sonra soğuması için bir kenara bırakın soğuduktan sonra yiyebilirsiniz.
  6. Kıyır kıyır olağanüstü bir anne kurabiyesi oldu eşim çok beğendi bundan sonra daima yapacağım deneyenlere şimdiden afiyet olsun. Yapılan tanım ile 17 adet kurabiye çıkıyor🤤.

Anne Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Mantar Çorbası
Waffle
Gavurdağı Salata
Sünger Tatlısı
Kremalı Köz Domates Çorbası Tarifi (Efsane Lezzet) (Videolu)
Meyveli Spoonfull Tarifi
Hdabla | © 2025 |