Meyveli Spoonfull Tarifi

Meyveli Spoonfull Tanımı İçin Malzemeler
- 4 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 yemek kaşığı un
- 5 yemek kaşığı şeker
- 1 yumurta sarısı
- 1 yemek kaşığı tereyağ
Soğuduktan sonra;
- 180 gram labne peyniri
Alt katı için:
- Kakaolu kek
Böğürtlen sos için:
- 1 su bardağı böğürtlen ve çilek
- 1 tatlı kaşığı nişasta
- 2 yemek kaşığı şeker
- Yarım çay bardağı su
Meyveli Spoonfull Tanımı Nasıl Yapılır?
- Muhallebi için tereyağı hariç tüm gereçleri tencereye alalım pişirdikten sonra üzerine tereyağı ek edip streçle kapatıp soğumaya bırakalım.
- Böğürtlen sosu için tüm materyalleri tavada kıvam alana kadar karıştırarak pişirelim.
- Soğuyan muhallebimizin içerisine labne peynirimizi ek edip mikserle uygunca çırpalım.
- Sunum kasesinin tabanına ufalanan kakaolu kekimizi üzerine muhallebimizi tekrar kakaolu kek ve tekrar muhallebi koyarak katlarını tamamlamış olalım üzerine böğürtlen sos eği yapalım ve dolaba kaldıralım. Afiyet;).
Meyveli Spoonfull Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




