Ginger Shot

Ginger Shot Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet portakal
  • 1 adet mandalina
  • 1 adet limon
  • 1 yemek kaşığı bal
  • 30 kadar gr taze zencefil yoksa 1 çay kaşığı toz zencefil
  • 1 çay kaşığı toz zerdeçal
  • Yarım çay kaşığı karabiber (mide sorunu olanlar daha az atabilir)
  • 1.5 su bardağı su

Ginger Shot Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri blenderdan geçirelim, püre haline getirelim.
  2. Süzgeçten yada pak bir tülbentten geçirelim (ben ortada posası ile tüketiyorum tercih sizin ancak çocuklar süzülmüş halini daha rahat tüketebilir )
  3. Hazırlanan shot’u cam bir kavanoz yada şişeye koyalım ,dolapta koruma edelim.
  4. En fazla 2 gün içinde tüketelim deneyecek olanlara kolaylıklar dilerim şifa olsun.

Ginger Shot Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Rulokatlı Pasta
Fırında Karamelize Soğan Dolması
Kıymalı Açık Poğaça
Pastane Usulü Kıtır Kek
Yunan Usulü Kabak
Protein Wrap
Hdabla | © 2024 |